Warm & Koud Buffet

We hebben altijd één doel voor ogen: dat uw gasten genieten van alle lekkers dat wij namens u voor hun mogen verzorgen. Om dat te bereiken maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten. En dankzij onze culinaire creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat ons uw wensen weten en wij gaan er graag mee aan de slag!

“Zie de wereld als een warm en koud buffet. Schep op wat goed is en energie geeft”

Ook al zijn wij gevestigd in Utrecht, wij zorgen ook in Maarssen, Breukelen, Vleuten, De Meern en Houten met onze salades en warme en koude buffetten voor een ontmoeting tussen culturen waarin grootmoeders keuken zeker niet ontbreekt!

Met passie en liefde voor het vak maken wij dagverse groente- en fruit salades die wij op smaak brengen met de beste kruiden, specerijen, blends en liquids. Als bijgerecht passen wij deze toe in een aantal aantrekkelijk geprijsde, Wereldse warme en koude buffetten. Onze buffetten worden verder samengesteld en bereid met een verscheidenheid aan vlees-, vis en vega hoofdgerechten.

 “Wij zien eten als olie voor vriendschap.” Goede vrienden en waardering naar medewerkers is goud waard! Een traktatie met één van onze warme- of koude buffetten draagt hier zeker aan bij! Smaakvol en kwalitatief hoogstaand, voor minder doen wij het niet.