Rosco Catering

Bij Rosco catering maakt het niet uit of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!

Ontzorgen is ons vak

Catering & Events

Als cateringpartner denken wij graag met u mee. We begrijpen dat iedere wens anders is en zo werken wij met verschillende labels om zo een passende beleving neer te zetten voor de gasten. Van ambachtelijke, organische producten met de focus op samen eten is samen beleven tot exclusieve combinaties, smaakexplosies, en live cooking waarbij alle verwachtingen worden overtroffen. Natuurlijk behoort levering aan huis of op locatie tot de mogelijkheden.

Verrassende gelegenheden

Catering voor een bedrijfsevenement, een jubileum, een gezellig feestje thuis, een bruiloft of op een van de grootste evenementen in Utrecht? Wij draaien onze hand er niet voor om. Bij Rosco Catering geloven we namelijk dat catering met bijpassend eten en drinken bijdraagt aan het feest. Van welkomstdrankje en partyfood tot lopend buffet of uitgeserveerde diners. We verrassen en verwonderen u graag. Neem gerust contact met ons op.

Rosco Catering

Onze aan huis catering heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van inrichting van partytenten, het plaatsen van partytenten en onze expertise dragen wij over op het partytent verhuur bedrijf, zodat uw catering aan huis perfect verloopt.

Brasserie Zonnestraal

Zonnestraal is een iconisch rijksmonument ontworpen door Jan Duiker, Bernhard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga in de jaren twintig als sanatorium in Hilversum. Het complex is pionierswerk uit de periode van het Nieuwe Bouwen en werd gerealiseerd tussen het bos en de heide. Voor de gemeente Hilversum is dit rijksmonument tegenwoordig trots erfgoed.

Nu is het complex een bruisend bedrijventerrein, met vergaderruimtes en ruimte voor de ideale heidedag. Maar als je er niet werkt of vergadert, valt hier nog veel meer te beleven. Naast onze brasserie is er een wijngaard, een kweker, een landgoedwinkel met een idyllische zelfpluktuin, zorgwoningen en heel veel historie.

Party verhuur

De partyverhuur afdeling van Rosco Catering levert naast praktische huurartikelen als glaswerk, serviesgoed, bestek (wij doen bovendien de afwas voor u!!!) en meubilair, de mooiste materialen voor de catering bij u aan huis of de partycatering op uw bedrijf. Met deze materialen toveren wij uw locatie helemaal om.

Door middel van exclusieve inrichting en culinaire invulling kan Rosco Catering zich onderscheiden van andere catering bedrijven. Met een groot aanbod van decoratie materialen en een goede samenwerking met een interieurbedrijf is een grote gamma aan materialen beschikbaar. De materialen die geleverd worden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een leuke sfeer.

Voor extra ruimte bij uw huis of uw bedrijf werken wij samen met diverse tentenbouwers uit de regio Utrecht. Wij zoeken voor u een zeer bekwaam partytent verhuur bedrijf uit en laten deze op de locatie komen kijken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast bespreken we ook gelijk de verschillende opties die wij u kunnen aanbieden qua tent.