ons bedrijf

Rosco Catering

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!

Wie zijn wij

Op 1 april 1989 startte Hans Ros met Rosco Catering, dat hij samen met zijn vrouw Edith in de jaren erna uitbouwde. Hoewel het bedrijf is uitgegroeid tot meer dan 50 medewerkers is het warme gevoel van het familiebedrijf nog altijd aanwezig. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Proostwetering op bedrijventerrein De Wetering in Utrecht/Leidsche Rijn: voor toeleveranciers de perfecte locatie vanwege de snelle route richting de overige bedrijventerreinen.

Alles is familie

Gastvrijheid, expertise, passie, altijd bezig met het hoogst haalbare qua kwaliteit. Boordevol ideeën, met oog voor detail. Doen wat je belooft én er altijd voor zorgen dat alles soepel en probleemloos verloopt. Bij Rosco Catering werken alleen de allerbeste in hun vakgebied, waarbij service heel hoog in het vaandel staat.

Maak kennis met onze teamleden

Ons team bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde mensen met passie voor hun vak en ruime horeca ervaring. Door deze ervaring hebben wij de kennis en expertise in huis om u optimaal te ondersteunen.

Hans Ros

Eigenaar

Edith Ros

Administratie

Dim Damen

Directeur 

Hanna Stam

Sales manager

Frederieke v. Gend

Administratie

Edwin Visser

Keukenmedewerker

Tim Bakker

Keukenmedewerker

Erwin Beekveld

Keukenmedewerker

Leonie Rebel

Keukenmedewerker

Manon Telderman

Marketing

Willem v. Mansom

Logistiek

Vera Kuijper

Administratie

Rosco Catering Lois van Tricht

Loïs v. Tricht

Sales

Rene Bakker

Keuken Manager

Joyce v.d. Brink

Gastvrouw

Willeke v. Amerongen

Keukenmedewerker

Sjaan v. Dijk

Gastvrouw

Loretta Overeem

Gastvrouw

Rosco Catering Tine Bakker

Tine Bakker

Administratie

Ineke Radings

Administratie

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Rosco Catering levert uitsluitend (h)eerlijke, verse (biologische) producten van hoogwaardige kwaliteit. Tijdige en juiste levering van bestellingen. Daarvoor maken wij transparante afspraken met onze (lokale) leveranciers en stakeholders. Wij werken bijvoorbeeld nauw samen met Schulp Vruchtensappen, Vocking worstmakerij en plaatselijke banketbakkers zoals Smolders. Met onze producten en diensten houden wij rekening met mens en milieu. Rosco luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een advies op maat, passende bij uw budget. Gemaakte afspraken worden te allen tijde nagekomen, dit verwachten we ook van u. Rosco zet zich pro actief in als het gaat om terugdringen van verspilling. Daarom adviseren wij u graag als het gaat om aanmelden, maar ook eenvoudig afmelden voor uw evenement. Rosco is maatschappelijk betrokken en ondersteunt regelmatig projecten in de buurt.

Zorgeloos genieten

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel, en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!

Rosco maaltijdenservice
NoFoodWasted is opgericht vanuit de overtuiging dat het anders kan. Verspilling van (goed) voedsel is voor ons al een hele lange tijd een bikkelharde realiteit. Het feit dat een derde van al het voedsel dat wereldwijd geproduceerd wordt in de afvalbak verdwijnt, is dan ook een statistiek die ons al een hele tijd dwars zat. Uit de vraag naar concrete oplossingen voor dit probleem, waar iedereen van profiteert, ontsprong NoFoodWasted. Voedselverspilling is daarin niet een probleem dat we oplossen met geitenwollensokkenideologieën maar met innovatieve en praktische oplossingen waar iedereen beter van wordt: ondernemer, consument en het milieu.