desserts

Mono Desserts

Desserts, niets is zo lekker als een zoete afsluiting na een heerlijk buffet of diner. Kies een van onze huisgemaakte desserts. Wist u dat wij desgewenst een italiaaans ijsje kunnen serveren aan uw gasten? Middels een ijsco wagentje scheppen wij ambachtelijk schepijs! Vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Dessert Buffet

Deze zoete verleidingen strelen de maag! Een volledig dessertbuffet met een ruime keuze aan zoete lekkernijen! Het ontbreekt hier werkelijk aan niets. Wellicht een kaasplateau erbij? Ook dit kan Rosco Catering voor u verzorgen. 

Gebak

In samenwerking met onze vaste leverancier “Gebak van Smolders” zijn wij u graag van dienst met onze gebakservice. De specialiteit van “Gebak van Smolders” zijn de de appelbollen, appelslofjes. Deze kunnen ook warm worden aangeleverd evenals de hartige producten. Dus heeft u iets te vieren of gewoon zin in iets lekkers, bekijk het assortiment en laat u verleiden. Alle producten worden ambachtelijk en dagelijks vers bereid. Als u ‘s middags voor 17.00 uur besteld wordt het de volgende ochtend door ons bij u bezorgd. Voor advies en vragen staan wij u graag telefonisch te woord.