Good Food is Good Mood

Party Verhuur

De partyverhuur afdeling van Rosco Catering levert naast praktische huurartikelen als glaswerk, serviesgoed, bestek (wij doen bovendien de afwas voor u!!!) en meubilair, de mooiste materialen voor de catering bij u aan huis of de partycatering op uw bedrijf. Met deze materialen toveren wij uw locatie helemaal om.

Voor extra ruimte bij uw huis of uw bedrijf werken wij samen met diverse tentenbouwers uit de regio Utrecht. Wij zoeken voor u een zeer bekwaam partytent verhuur bedrijf uit en laten deze op de locatie komen kijken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast bespreken we ook gelijk de verschillende opties die wij u kunnen aanbieden qua tent.

Catering aan huis of op het bedrijf

Onze aan huis catering heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van inrichting van partytenten, het plaatsen van partytenten en onze expertise dragen wij over op het partytent verhuur bedrijf, zodat uw catering aan huis perfect verloopt.

Door middel van exclusieve inrichting en culinaire invulling kan Rosco Catering zich onderscheiden van andere catering bedrijven. Met een groot aanbod van decoratie materialen en een goede samenwerking met een interieurbedrijf is een grote gamma aan materialen beschikbaar. De materialen die geleverd worden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een leuke sfeer.

Drank

Maar ook voor frisdranken, sappen, bier, wijn en koffie kunt u bij ons terecht. Maar wilt u een ander merk neem gerust contact met ons op, want ook dit is mogelijk. Als groot voordeel hebben wij ook dat niet aangebroken fusten en flessen retour mogen naar ons. Zo komt u op uw feest niets tekort maar blijft u ook niet met een voorraad zitten na uw feest!!

Beeld, licht en geluid

Huur voordelig beeld, licht en geluid bij Rosco Catering. Voor elke gelegenheid, particulier of bedrijfsfeest verzorgen wij passend maatwerk. Licht is sfeerbepalend, met de juiste lichtverdeling creëert u de sfeer die past bij uw feest. Beamers, projectieschermen, Led spots, wij verhuren al het beeld, licht en geluid materiaal dat u nodig hebt!

Wij zijn creatief in oplossingen, flexibel in planning en hanteren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Of het nu gaat om beeld, licht of geluid verhuur, wij staan garant voor kwaliteit en een optimaal beleving.

Party tenten

Een partytent geeft een extra dimensie aan uw feest. Rosco Catering is uw partner op het gebied van partytenten. Een partytent huren kan in verschillende maten. Neem contact met ons op, want wij hebben voor alles een oplossing.

Of u nu een groter evenement in de buitenlucht wilt organiseren of een feestje in uw achtertuin geeft, een feest buiten geven brengt altijd risico’s met zich mee en is het aan te raden om een partytent te huren. Door een partytent te huren bent u er van verzekerd dat het weer geen spelbreker is, houdt u uw huis schoon en zal uw feest een succes zijn!

Wij de zorgen u het feest!!

Tuinfeesten
Personeelsfeest
Openingsfeest etc.

Op locatie of bij u thuis