Wraps
Simpel, snel en lekker: wraps met kip, tonijn, zalm of carpaccio. Kwestie van inpakken, vouwen en… it’s a wrap! Een heerlijk gerecht met o.a rucola en pijnboompitjes. Lekker als avondmaaltijd, lunch of om mee te nemen.
-
Wrap Zalm
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
-
Wrap Carpaccio
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
-
Wrap Tonijn
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
-
Wrap Gerookte Kip
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.
-
Wrap di Parma
Een “wrap “(Engels voor wikkel, waarin iets opgerold is) is een dunne pannenkoek waarin soms vlees en verder allerlei groenten en andere ingrediënten worden gerold.