Good Food is Good Mood

Rosco Catering

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement: Rosco zorgt ervoor dat alles op rolletjes verloopt. We hebben service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen wat we beloven. Daar kunt u van op aan. Altijd een advies op maat, altijd alles vers, en ja, altijd smakelijk. Dat is Rosco!!

Waar bent u naar op zoek?

Meest gezocht:

Koude Happen Populair

Een assortiment koude happen om uw feestje, verjaardag etc. mee op te luisteren. Gepresenteerd op een houtenplank en inclusief rauwkost en dips.

Oliebollen & Appelbeignets

Onze oliebollen en appelbeignets worden dagvers bereid en rijkelijk gevuld met rozijnen, krenten en appel. 

Borrelbox de Luxe

De Borrelbox Deluxe van Rosco is een en al genieten, van food tot drinks, het ontbreekt u (of uw relatie / kennis / familie / vrienden) aan niets!

Lunchbox van de maand

Bake off broodjes Box Luxe witte en bruine bake off broodjes rijkelijk belegd met kaas, diverse vleeswaren en vis.

Met Rosco Catering het nieuwe jaar in

We hebben altijd één doel voor ogen: dat uw gasten genieten van alle lekkers. Ook met oud & nieuw staan wij voor u klaar. Om dit te bereiken maken we uitsluitend gebruik van de beste ingrediënten en dankzij onze culinaire creativiteit zijn de mogelijkheden eindeloos. Hieronder volgen enkele oud & nieuw suggesties. Heeft u echter specifieke wensen, laat ons uw wensen weten en wij gaan er graag mee aan de slag!

aanrader

Party Pan

Party verhuur

De partyverhuur afdeling van Rosco Catering levert naast praktische huurartikelen als glaswerk, serviesgoed, bestek en meubilair, de mooiste materialen voor de catering bij u aan huis of de partycatering op uw bedrijf. 

Onze aan huis catering heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van inrichting van partytenten, het plaatsen van partytenten en onze expertise dragen wij over op het partytent verhuur bedrijf, zodat uw catering aan huis perfect verloopt.

Voor extra ruimte bij uw huis of uw bedrijf werken wij samen met diverse tentenbouwers uit de regio Utrecht. Wij zoeken voor u een zeer bekwaam partytent verhuur bedrijf uit en laten deze op de locatie komen kijken om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast bespreken we ook gelijk de verschillende opties die wij u kunnen aanbieden qua tent.