Rosco Catering banner kerst

Samen onderweg naar een onbezorgde en gezellige kerst!​

De feestdagen komen er weer aan. De gezelligste tijd van het jaar, maar dit jaar net even iets anders.

Ook tijdens de feestdagen moeten wij 1.5 meter afstand houden en de corona maatregelen naleven. Leuk is het niet, maar samen maken we er veilige en gezellige dagen van.

Het rekening houden met de Corona regels is al intensief genoeg. Maak het uzelf daarom gemakkelijk met de mogelijkheden welke Rosco Catering u biedt.

Ook dit jaar kunt u een ontzorgde en gezellige kerst tegemoet gaan met de service van Rosco Catering. Of u het nu wat groter of kleiner viert? Wij staan voor u klaar. Dit jaar zijn de buffetten al v.a. 4 personen te bestellen.

Rosco Catering Kerst 2020 Ontbijt

Kerst Ontbijt & Lunch

 

Dit jaar met kerst serveren wij een heerlijk kerstontbijt of kerstlunch. Niets is gezelliger om deze mooie dag met een ontbijt of lunch in te luiden. Het kerstontbijt/-lunch is al vanaf één persoon te bestellen. Tevens kunt u het desgewenst laten bezorgen bij familie of vrienden om ze een hart onder de riem te steken.

Rosco Kerstbrunch

Kerst Brunch

 

Niets is feestelijker dan met elkaar kerst te vieren. Rosco-Catering heeft dit jaar een kerst brunch in het assortiment. Deze kunt u vanaf elk aantal personen bestellen. De brunch omvat allerlei heerlijke gerechtjes. Klik hier om het assortiment te bekijken en om te bestellen.

Kerst Borrelbox

 

Dit jaar zien de decembermaanden er anders uit dan we zouden willen, wilt u ondanks alles uw relatie/collega’s/medewerkers een hart onder de riem steken? Laat Rosco Catering dan uw borrelbox verzorgen!

Rosco Catering Kerst 2020 Buffet

Kerst Buffet

 

Rosco Catering levert u verschillende kerstbuffetten met de heerlijkste ingrediënten. U kunt de buffetten al bestellen vanaf 4 personen. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons dan weten! Wij denken graag met u mee.

Rosco Catering Kerst 2020 Fricandeau

Kerst Diner

 

Rosco Catering levert u verschillende kerstbuffetten met de heerlijkste ingrediënten. U kunt de buffetten al bestellen vanaf 4 personen. Mocht u speciale wensen hebben, laat het ons dan weten! Wij denken graag met u mee.

Rosco Catering Kerst 2020 Barbecue

Kerst Barbecue

 
Wat dacht u van barbecueën? Gezellig met z’n allen rond de barbecue met ingrediënten die wij u kunnen leveren. Zo viert u kerst net even iets anders!