Brasserie Zonnestraal
Zonnestraal is een iconisch rijksmonument ontworpen door Jan Duiker, Bernhard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga in de jaren twintig als sanatorium in Hilversum. Het complex is pionierswerk uit de periode van het Nieuwe Bouwen en werd gerealiseerd tussen het bos en de heide. Voor de gemeente Hilversum is dit rijksmonument tegenwoordig trots erfgoed. Nu is het complex een bruisend bedrijventerrein, met vergaderruimtes en ruimte voor de ideale heidedag. Maar als je er niet werkt of vergadert, valt hier nog veel meer te beleven. Naast onze brasserie, een wijngaard, een kweker, een landgoedwinkel met een idyllische zelfpluktuin, zorgwoningen en een heerlijke camping.

Events

Brasserie Zonnestraal is geschikt voor de volgende soorten events in Hilversum:

Inspiratie

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Brasserie Zonnestraal. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.

Rosco Feest

Mogelijkheden

Brasserie Zonnestraal denkt graag met je mee om jouw evenement volledig naar wens te maken.

Particuliere/zakelijke evenementen

Brasserie Zonnestraal beschikt over vele faciliteiten om van iedere gelegenheid een succes te maken.

Jullie huwelijk

Brasserie Zonnestraal beschikt over meerdere prachtige ruimtes om jullie toost, bruiloftsdiner en/of feestavond te vieren

Een nette offerte

Wij geven je graag een zo goed mogelijk beeld van de kosten van het evenement. Je ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Last Minute

Bij Brasserie Zonnestraal vertellen we graag dat we snel kunnen schakelen. Heb je een last-minute uitdaging? Wij kijken graag of we kunnen helpen!

Passende service

Een chique uitgeserveerd diner? Een informele borrel? De perfecte gala-avond? Ons getrainde horecapersoneel levert altijd passende service!

Arrangementen

Wij verzorgen in combinatie met onze partners verschillende arrangementen. Wij bieden een ruim aanbod aan diversen activiteiten in Hilversum en omgeving.

Audiovisueel

Voor ieder event verzorgen we AV-middelen helemaal op maat. Zelf een DJ regelen? geen probleem hoor!

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van culinaire uitspattingen maken we je feest onvergetelijk.

Parkeermogelijkheden

Brasserie Zonnestraal heeft volop parkeermogelijkheden! 

Capaciteit

Brasserie Zonnestraal is geschikt voor groepen tot 125 personen. Samen met de ongekende mogelijkheden van de royale monumentale bijgebouwen op het uitgestrekte groene landgoed vormt het een absolute toplocatie die ruimte biedt aan uiteenlopende initiatieven.