Kasteel Rijnhuizen
Centraal in Nederland, op drie kwartier van Amsterdam, schittert een lommerrijk landgoed in volle glorie. Dit oogstrelende kasteel verkeert in excellente conditie en wordt al eeuwenlang omringd door een slotgracht met sierlijke toegangsbrug en omsloten door een bosrijk landgoed met park in 19e eeuwse landschapstijl, inclusief speelse waterpartijen.

Events

Deze locatie is geschikt voor de volgende soorten events in Nieuwegein:

Inspiratie

Hieronder zijn een aantal sfeerbeelden te vinden van Kasteel Rijnhuizen. Zo krijg je de juiste sfeerimpressie.

Mogelijkheden

Kasteel Rijnhuizen denkt graag met je mee om jouw evenement volledig naar wens te maken.

Particuliere/zakelijke evenementen

Kasteel Rijnhuizen beschikt over vele faciliteiten om van iedere gelegenheid een succes te maken.

Jullie huwelijk

Kasteel Rijnhuizen beschikt over meerdere prachtige ruimtes om jullie toost, bruiloftsdiner en/of feestavond te vieren

Een nette offerte

Wij geven je graag een zo goed mogelijk beeld van de kosten van het evenement. Je ontvangt altijd een uitgebreide, gespecificeerde offerte.

Een contactpersoon

Elk project heeft een eigen contactpersoon, dat is wel zo makkelijk. Deze persoon begeleidt je van offerte tot uitvoering.

Last Minute

Bij Kasteel Rijnhuizen vertellen we graag dat we snel kunnen schakelen. Heb je een last-minute uitdaging? Wij kijken graag of we kunnen helpen!

Passende service

Een chique uitgeserveerd diner? Een informele borrel? De perfecte gala-avond? Ons getrainde horecapersoneel levert altijd passende service!

Arrangementen

Wij verzorgen in combinatie met onze partners verschillende arrangementen. Wij bieden een ruim aanbod aan diversen activiteiten in Utrecht en omgeving.

Audiovisueel

Voor ieder event verzorgen we AV-middelen helemaal op maat. Zelf een DJ regelen? geen probleem hoor!

Catering

Het catering aanbod wordt afgestemd op je wensen, het budget en het type evenement. Met ons ruime aanbod van culinaire uitspattingen maken we je feest onvergetelijk.

Parkeermogelijkheden

Kasteel Rijnhuizen heeft volop parkeermogelijkheden! 

Capaciteit

Kasteel Rijnhuizen is geschikt voor groepen tot 250 personen. Samen met de ongekende mogelijkheden van de royale monumentale bijgebouwen op het uitgestrekte groene landgoed vormt het een absolute toplocatie die ruimte biedt aan uiteenlopende initiatieven.