Locaties

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement:  Rosco heeft voor u een passende locatie. Van Kasteel tot diner op de Heide!! Dat is Rosco!!

De beste locatie voor al uw feesten

Brasserie Zonnestraal

Zonnestraal is een iconisch rijksmonument ontworpen door Jan Duiker, Bernhard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga in de jaren twintig als sanatorium in Hilversum. Het complex is pionierswerk uit de periode van het Nieuwe Bouwen en werd gerealiseerd tussen het bos en de heide. Voor de gemeente Hilversum is dit rijksmonument tegenwoordig trots erfgoed. Nu is het complex een bruisend bedrijventerrein, met vergaderruimtes en ruimte voor de ideale heidedag. Maar als je er niet werkt of vergadert, valt hier nog veel meer te beleven…

Kasteel Rijnhuizen

Centraal in Nederland, op drie kwartier van Amsterdam, schittert een lommerrijk landgoed in volle glorie. Dit oogstrelende kasteel verkeert in excellente conditie en wordt al eeuwenlang omringd door een slotgracht met sierlijke toegangsbrug en omsloten door een bosrijk landgoed met park in 19e eeuwse landschapstijl, inclusief speelse waterpartijen.

Uw Locatie

Heeft u zelf een prachtige bedrijfslocatie ter beschikking voor bijvoorbeeld het openen van een nieuw filiaal of het geven van een personeelsfeest. Ook dan kunnen wij de gehele verzorging van uw evenement overnemen. Wij kunnen alle zorg uit handen nemen, van aankleding tot bediening. Wij garanderen u een top dag of avond. Wij gaan er helemaal voor als cateraar, ook op uw eigen locatie.