Locaties

Of het nou gaat om een particulier feest, een zakelijke netwerkborrel of een groot evenement:  Rosco heeft voor u een passende locatie. Van Kasteel tot diner op de Heide!! Dat is Rosco!!

De beste locatie voor al uw feesten

Brasserie Zonnestraal

Zonnestraal is een iconisch rijksmonument ontworpen door Jan Duiker, Bernhard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga in de jaren twintig als sanatorium in Hilversum. Het complex is pionierswerk uit de periode van het Nieuwe Bouwen en werd gerealiseerd tussen het bos en de heide. Voor de gemeente Hilversum is dit rijksmonument tegenwoordig trots erfgoed. Nu is het complex een bruisend bedrijventerrein, met vergaderruimtes en ruimte voor de ideale heidedag. Maar als je er niet werkt of vergadert, valt hier nog veel meer te beleven…

Kasteel Rijnhuizen

Centraal in Nederland, op slechts drie kwartier rijden van Amsterdam, schittert een lommerrijk landgoed in volle glorie. Dit oogstrelende kasteel, dat verkeert in excellente conditie, wordt al eeuwenlang gekoesterd en omringd door een idyllische slotgracht met een sierlijke toegangsbrug. Het is omsloten door een weelderig bosrijk landgoed, compleet met een zorgvuldig aangelegd park in de verfijnde 19e-eeuwse landschapstijl, inclusief speelse waterpartijen en romantische wandelpaden. De historische sfeer en de natuurlijke schoonheid van het domein maken het tot een unieke locatie, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Uw Locatie

Heeft u zelf een prachtige bedrijfslocatie ter beschikking voor bijvoorbeeld het openen van een nieuw filiaal, het vieren van een jubileum, of het geven van een personeelsfeest? Ook dan kunnen wij de gehele verzorging van uw evenement overnemen. Wij zijn ervaren in het volledig aanpassen aan de specifieke wensen en eisen die komen kijken bij dergelijke gelegenheden. Wij kunnen alle zorg uit handen nemen, van de aankleding en het thema van uw event tot de bediening en het entertainment. Wij garanderen u een top dag of avond waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij gaan er helemaal voor als cateraar, ook op uw eigen locatie, en zorgen voor een onvergetelijke ervaring die precies past bij de uitstraling en de sfeer van uw bedrijf.