previous arrow
next arrow
Slider

Onbezorgd barbecueën met het bedrijf

Een personeelsfeest op de planning of gewoon gezellig barbecueën met het bedrijf en relaties? Dat organiseert u met al het gemak. De barbecue wordt van begin tot eind geregeld door Rosco Catering. Dat houdt in: ambachtelijk vlees, verse vis, inclusief barbecue, serviesgoed, huisgemaakte salades, sauzen, stokbroden en geen afwas!

Alles geregeld, onbezorgd genieten

Alles geregeld betekent ook écht dat alles geregeld is. Vraag eenvoudig een offerte aan met de voorkeuren en Rosco Catering neemt alles uit uw handen.

Kwaliteit en produkten uit de streek!!

Het ambachtelijke vlees komt rechtstreeks van de slager, de verse vis van de visboer. De salades en sauzen bereiden de vakmannen in eigen keuken, de stokbroden levert de bakker. Rosco Catering houdt tevens rekening met glutenvrije, vegetarische en halal producten.

Op iedere gewenste locatie

Een zakelijke barbecue kan op iedere locatie, of dat in Utrecht, Vleuten, Tienhoven, Breukelen, Maarssen of andere mooie plaats in de provincie Utrecht, wij staan paraat voor u. Na het barbecueën kunt u alles vuil achterlaten. Het is de service van Rosco Catering dat de barbecue en het serviesgoed worden gereinigd. Dat is onbezorgd genieten!

©2019 Rosco Catering | Ontwikkeling door Mumaco