previous arrow
next arrow
Slider

Op zoek naar een cateraar voor events op locatie? Rosco Catering is dan de cateraar die je zoekt. Of het nu gaat om een overheerlijk buffet voor een bedrijfsfeestje, hapjes voor jouw nieuwjaarsreceptie of de volledige catering bij uw event. Alles is mogelijk en Rosco Catering zorgt het een geslaagd feestje wordt.

Events op locatie

Je hebt de ideale locatie geworden voor je bedrijfsfeestje of klantendag. Nu alleen nog op zoek naar iemand die de volledige catering op zich kan nemen. Rosco Catering kan de gehele catering verzorgen op uw event van hapjes tot tafels, van tenten tot stoelen. Van A tot Z geregeld, zodat jij je kunt focussen op andere dingen die belangrijk zijn. Samen nemen we alle wensen door en wij regelen vervolgens alles tot in de puntjes. Je hebt een vast aanspreekpunt, waardoor de lijnen kort zijn en je snel kunt schakelen. Want als het aan ons ligt is ook de organisatie een feestje.

Waarom Rosco Catering?

Je bent bij Rosco Catering op het juiste adres, want:

• Jij regelt de gasten en wij doen de rest.

• Je hebt één aanspreekpunt dus de lijnen zijn kort en je kunt snel schakelen.

• Wij maken een feestje van jouw event al vanaf de organisatie

Meer informatie?

Meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en dan spreken we alles met je door om te zorgen voor het perfecte event.

©2019 Rosco Catering | Ontwikkeling door Mumaco