previous arrow
next arrow
Slider

Gespot : Vega Lunch !

Een vegan voedingspatroon is vrij van dierlijke producten. Voor de hand liggende voorbeelden zijn vlees, vis, kip, zuivel (dierlijke melk, yoghurt, kaas, boter…), eieren, honing, gelatine en dierlijke bouillon. “Wat eet je dan wel nog?!” is de meest gehoorde spontaan opwellende vraag. Wel … seitanstoverij met frietjes, groentestoofpotjes, tofu scramble, pannenkoeken, lasagne, risotto, pizza… Van fastfood tot whole foods, voor elk wat wils. Het aanbod van de vegan keuken is gevarieerd en immens groot:(klik op foto voor meer...)

Klanten over Rosco Catering:

M2Media aan het woord.....

Rosco Catering verzorgt elke dag de lunch bij ons in Hilversum. Toen wij tijdens een klantenmeeting een lunch wilde verzorgen was de keuze daarom ook al snel gevallen op Rosco Catering. Vanaf het eerste contactmoment met Rosco voelde het goed. Rosco was enthousiast, bereikbaar en welwillend. Zelf hadden wij al enkele ideeën om deze lunch aan te kleden, maar Rosco dacht proactief mee en kwam zelf met leuke initiatieven. Uiteindelijk stond de gehele tafel vol met 'ouderwetse melkflessen', eieren, grof belegde broodjes, boeren yoghurt en een boeren omelet. Helemaal in de lijn met de klant. Prijs, kwaliteit, service en presentatie gingen hand in hand.; een dikke 8,5

Ben jij de inspirerende toekomstige Master Chef?

Dan hebben wij jouw droombaan! Is koken je lust en je leven en heb je een passie voor de horeca, kom dan ons team versterken!

De functie:

Hoe ziet je dag eruit:

• Bereiden van gerechten, menu’s, diners etc.

• Onderhouden HACCP

• Bestellingen verwerken

• Meedenken met het maken van menu’s

• Gehele dag smaakvolle koude & warme gerechten bereiden!

Aan het eind van de dag:

• Ga je als blij ei naar huis

• Heb je de lekkerste gerechten klaar gemaakt volgens recept en bloos je nog na van de vele complimenten die je vandaag hebt gehad

• Je bent tevreden over wat je de nieuwe medewerkers/leerlingen vandaag hebt kunnen bijbrengen

• Is de keuken spik en span, de voorraad weer op peil, en de bestellingen voor de volgende dag zijn geplaatst

• Je kan niet wachten tot het morgen is

• Droom je van nieuwe suggesties voor de volgende maand

Wat wij vragen

Ingrediënten van onze kok

• Je bent een culinair kunstenaar in de keuken

• Behalve recepten heb je ook een diploma op zak

• Je maakt gastronomische gerechten met de meest (di)verse ingrediënten

Wat wij bieden

• Flexibele werkdagen en werktijden

• Prettige werksfeer met enthousiaste collega’s

• Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen en cursussen

• Een compleet kokstenue incl. veiligheidsschoenen

• Afwisselende baan

• Aantrekkelijk salaris

Wordt chef van je eigen toekomst bij Rosco Catering! Ben je bereid je handen uit je buis te steken en veel te leren, reageer dan! Mocht je vragen hebben of wil je reageren naar aanleiding van bovenstaande vacature, mail dan naar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Polaroid Meisje

Wilt u uw gasten ook iets meegeven als herinnering aan uw bedrijf of event?

Dan is het Polaroid Meisje een uitstekende keuze. Dit is een fotomarketing tool dat bij elk event succesvol is! Het Polaroid Meisje loopt rond met een camera waar de foto er meteen uitrolt en uw gasten dus meteen een leuk aandenken hebben om mee naar huis te nemen. Het frame van de foto is naar eigen wens in te vullen, zoals uw logo en een boodschap. Om nog meer exposure te genereren kan er ook gekozen worden om de foto's digitaal te sharen via Social Media.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Ondernemers op proef

Rosco Catering Utrecht heeft zijn deuren open gesteld voor de ondernemers vereniging van Aangename Zaken. Op een inspirerende avond gaven wij een kijkje in onze keuken. Hoe worden onze smakelijke amuses gemaakt en wat kun je voor lekkere gerechten van de Black basterd (Green egg) bereiden. Op onze mooie boomstam etagère presenteerde we de meest uiteenlopende gerechten van Zoete Flammkuchen tot een Zomerse mini geitenkaas salade met fairtrade rietsuiker gebrand. Het was een inspirerende avond met veel enthousiaste ondernemers!

Flavours

Ieder zijn eigen smaak, het is nu mogelijk!

Met het nieuwe flavour pakket is er voor uw barbecue diverse rubs, verse kruiden en marinades gezocht om jouw Barbecue uniek en naar eigen smaak te maken! Op aanvraag verzorgen wij een pakketje met onder andere Texan steakhouse, Caribean jerk, Portuguese piri piri en nog veel meer.. vraag er naar bij onze Sales afdeling!

Wist u dat ...... Rosco Catering alleen werkt met de allerbeste leveranciers uit de regio?

Deze keer stellen wij u graag De Heeren van Loosdrecht aan u voor.

Deze Heeren maken de (h)eerlijkste croquetten en bitterballen van het Gooi en omstreken. In diverse soorten verkrijgbaar zoals rund, groente, gevuld met kaas of met garnaaltjes.De croquetten onderscheiden zich door de zuivere bouillon met scharrel rundvlees, een kruidenmelange en verse groenten. Om de smaak te verdiepen, wordt de groentebouillon dubbel getrokken. Het zoutgehalte is laag, minder dan 1%. Met natuurlijke kruiden, o.a. lavas, worden ze  hoger op smaak gebracht.

Optimalisatie binnen Rosco!

Wie ben ik?

Ik ben Nout van Barneveld, 20 jaar oud en woon momenteel in Tienhoven. Ik loop mijn afstudeerstage bij Rosco Catering Utrecht waarbij ik een bedrijfskundig onderzoek uitvoer. Na mijn stageperiode bij Rosco hoop ik mijn diploma te behalen voor de studie Bedrijfskunde MER.

  Mijn onderzoek

Ik doe onderzoek naar de effectiviteit en efficiëntie van het primaire bedrijfsproces van Rosco en het optimaliseren hiervan. Dit houdt in het kort in dat ik kijk naar hoe het proces verloopt vanaf het moment dat de klant belt naar Rosco Catering tot het moment dat de klant de uitgevoerde opdracht betaald en hoe tijdens dit proces kosten kunnen worden bespaard doormiddel van het besparen van tijd, geld of materiaal.

  Mijn stageperiode

Ik ervaar mijn stageperiode als zeer prettig. Ik stel de oprechte interesse en de bereidheid om te helpen van de medewerkers erg op prijs. Ik hoop om deze reden ook na mijn stageperiode nog geregeld bij Rosco te vinden zijn.

©2018 Rosco Catering | Ontwikkeling door Mumaco
Bekijk nu onze kerstsuggesties!