previous arrow
next arrow
Slider

Borrelmeisjes

De dames van Rosco Catering kleden zich graag om tot Borreldame. In een thema met passende kleding serveren zij bijvoorbeeld een Hollands kaasplankje, borrelkroketjes in diverse smaken en een variëteit aan zoetigheden. De houten etagère is een eyecatcher!

We denken graag met u mee om uw evenement met verrassende borreldames uniek te maken.

Nieuwsgierig geworden? Bel en wij vertellen u graag onze mogelijkheden.

Terra Paviljoen

Rosco Catering werkt samen met TerraPaviljoen, een uniek mobiel glazen paviljoen dat binnen twee uur op elke droomlocatie klaar voor gebruik is. Luxe uitstraling, volledig self-supporting, incl. bar met koeling, toiletten, een open haard en audiovisuele apparatuur én zelfs dakterras. Ja, u leest het goed.  Echt een prachtig concept en ruim genoeg voor een diner met 60 personen en een receptie voor 80 personen!

Mail hier voor onze salesafdeling en vraag naar alle mogelijkheden die Rosco Catering te bieden heeft! 

Barbetjoe

Tja, wat moeten we nog meer zeggen. U ziet zelf ook wel dat hoe leuk dit concept is. De aanhanger in Foodtruckstijl kan eenvoudig op elke locatie neergezet worden. En dat doet Rosco Catering dan ook heel vaak, samen met sfeervolle verlichting en muziek. En natuurlijk met heerlijk vlees op de barbecue, ehhh... barbetjoe! Wanneer komen we bij u langs?

Tip! Een burger workshop of barbecue ter afsluiting van een mooi seizoen!

Wilt u meer weten over de barbecuepakketten die wij kunnen verzorgen klik dan hier

©2019 Rosco Catering | Ontwikkeling door Mumaco